Cleanaran

€ 11,20
Niet op voorraad
SKU 1098
Cleanaran kan gebruikt worden als “lichte” darmreiniging zonder laxerende werking. Dankzij de probiotische melkzuurbacteriën die in Cleanaran aanwezig zijn wordt de spijsvertering gestimuleerd. De plant Trigonella foenum die gebruikt wordt in het Fenulife extract ondersteunt de afweer en bevordert de eetlust.

Inhoud: 175 gram

Deze probiotische melkzuurbacteriën in Cleanaran zijn allemaal “goede” bacteriën die in ons  maag-darmkanaal voorkomen. Deze dragen bij aan een gezonde darmflora en bevorderen de spijsvertering. Hierdoor worden voedingsstoffen uit de darmen beter opgenomen en wordt het immuunsysteem verbeterd. Ook belangrijk is dat Bifido bacterium bifidum de speciale eigenschap heeft om resistent te zijn tegen maag- en darmsappen.
Meer informatie
Merk Alpha Biotech
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Drie keer per dag 1 soeplepel in een glas water mengen en innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per 100 gram): Linumlife complex (138,81 g), Fenulife extract (35 g), FOS ( fructo-oligo-sacchariden) (0,6125 g), Maltodextrine (0,175 g), Lactobacillus lactis 10 B (0,175 g), Saccaromyces boulardi 20 B (0,175 g), Lactobacillus caseï 100 B (0,0175 g), Lactobacillus acidophyllus 100 B (0,0175 g), Bifido bacterium Bifidum 100 B (0,0175 g). Inhoud: 175 gram.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Cleanaran vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.