Circutol

€ 30,00
Op voorraad
SKU 1597

Circutol is een unieke combinatie van kruiden, paddenstoelen, enzymen en aminozuren. 

    • Glutenvrij
    • Vegetarisch / veganistisch veilig


Inhoud: 60 capsules

Omschrijving

Circutol.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
EcoNugenics
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Circutol dient u in te nemen op een lege maag (tenminste 30 minuten voor of 2 uur na de maaltijd). Neem 1-2 capsules één tot twee keer per dag. Bij aanvang van het gebruik van dit product, wordt u aangeraden te starten met een dosering van 2 capsules twee maal daags, gedurende 2-8 weken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per dagdosering (2 capsules): % RI**
Blend: Salvia miltiorrhiza wortel, Cordyceps, Tweestijlige meidoorn, Lakzwam 1 g **
L-Carnitine 100 mg **
Nattokinase 50 mg **
** (RI) Referentie-innames is niet vastgesteld Overige ingrediënten: Plantaardige cellulose (capsulewand), microkristallijne cellulose (vulmiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), stearinezuur (smeermiddel), siliciumdioxide (glijmiddel). Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Circutol vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Dit product is niet geschikt wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft. Indien u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.