Circutol

€ 30,00
Op voorraad
SKU 1597

Circutol is een unieke combinatie van kruiden, geneeskrachtige paddenstoelen, enzymen en aminozuren. Deze mix wordt gebruikt om de doorbloeding te bevorderen, helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen, is een antioxidant en draagt bij aan het behoud van een gezonde bloeddruk.


  • Glutenvrij

  • Vegetarisch / veganistisch veilig


 

Inhoud: 60 capsules

Circutol is te gebruiken:

  • Voor behoud van een gezonde bloeddruk
  • Gunstige invloed op hart en bloedvaten
  • Goed voor de bloedsomloop
  Dit product kan worden gebruikt met MadéConcept.  
Meer informatie
Merk EcoNugenics
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Circutol dient u in te nemen op een lege maag (tenminste 30 minuten voor of 2 uur na de maaltijd). Neem 1-2 capsules één tot twee keer per dag. Bij aanvang van het gebruik van dit product, wordt u aangeraden te starten met een dosering van 2 capsules twee maal daags, gedurende 2-8 weken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per dagdosering (2 capsules): % RI**
Blend: Salvia miltiorrhiza wortel, Cordyceps, Tweestijlige meidoorn, Lakzwam 1 g **
L-Carnitine 100 mg **
Nattokinase 50 mg **
** (RI) Referentie-innames is niet vastgesteld Overige ingrediënten: Plantaardige cellulose (capsulewand), microkristallijne cellulose (vulmiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), stearinezuur (smeermiddel), siliciumdioxide (glijmiddel). Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Circutol vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Dit product is niet geschikt wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft. Indien u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.