Chuchuhuasa Thee

Speciale prijs € 3,00 Normale prijs € 4,95
Op voorraad
SKU 1851

De chuchuhuasa is een robuuste boom in de Amazone, waarvan de bast wordt gebruikt door de Peruaanse de etno geneeskunde. Het ondersteunt bij het behoud van soepele gewrichten, voor gezonde luchtwegen, voor een natuurlijke stoelgang, bevordert een normale en regelmatige menstruatie.

Inhoud: 50 gr.

Maytenus macrocarpa (R&P) Briq

  • Ondersteunt de bijnierfunctie
  • Celbeschermend
  • Stimuleert het immuunsysteem
  • Spijsvertering bevorderend
  • Eetlustopwekkend
Meer informatie
Merk Oro Verde
Gebruik Volgens traditioneel recept: 5 gram thee op 1 liter water. Giet heet water op de thee en laat vervolgens 10 tot 15 minuten trekken. Drink gedurende de dag 2 keer 300 ml.
Ingrediënten Ingrediënten: Gedroogd en gemalen bast Maytenus macrocarpa (R&P) Briq. voor het maken van thee. Het primaire plantmateriaal komt uit het regenwoud. Inhoud: 50 gram.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Er zijn geen contra-indicaties bekend. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar en buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en koel bewaren. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver. Aangezien het actieve stoffen bevat kunnen er allergische reacties optreden bij zeer gevoelige personen hiervoor. In geval van allergische reactie, direct het gebruik staken contact opnemen met uw arts.