Chrysanthellum Americanum

Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 23,00
Op voorraad
SKU 3057

Parthenolide is het bittere bestanddeel in Chrysanthellum Americanum (moederkurid), heeft de bijzondere eigenschap om de vorming van prostaglandinen af te remmen. Moederkruid heeft een verzachtende invloed op het hoofd en houdt de bloedvaten schoon.

Inhoud: 200 capsules.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Per dag 3 tot 6 capsules innemen met water. Capsules 10 minuten voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per capsule): 250 mg puur chrysantellum americanum, gelatine (capsulewand). Inhoud: 200 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Chrysanthellum Americanum vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.