Cholestegem BIO

€ 12,50
Op voorraad
SKU 314

Cholestegem is een cholesterolcomplex, voor een verantwoord cholesterolgehalte.
Deze geconcentreerde gemmo bevat knoppen van amandelboom, berk, linde, jonge scheuten van olijfboom en rozemarijn, en essentiële oliën van pepermunt, ceder en rozemarijn.Inhoud: 15 ml (35% vol)

Inhoud: 15 ml

Cholestegem draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte. Olijfboom is goed voor de bloedcirculatie, berk helpt bij de reiniging van het lichaam. Rozemarijn houdt de bloedvaten schoon door te ondersteunen bij de reinigende werking van de lever. Pepermunt bevordert de spijsvertering.

  • Houdt de bloedvaten schoon
  • Helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
  • er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces - van de oogst tot het bottelen - zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Merk HerbalGem
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 10 druppels vóór de hoofdmaaltijd innemen. Voor een optimaal resultaat, aanbevolen druppels rechtstreeks op de tong nemen en het maceraat enkele seconden in de mond houden alvorens door te slikken. De druppels kunnen ook opgelost worden in een beetje (bron)water of honing en meteen ingenomen worden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst: Jonge scheuten van rozemarijn (rosmarinus officinalis)* en olijfboom (olea eur.)*, knoppen van berk (betula alba)*, lindeboom (tilia tom.)* en amandelboom (prunus amyg.)*, essentiële oliën van pepermunt (mentha pip.)* en rozemarijn (rosmarinus officinalis)*, alcohol (35% vol.)*, water en plantaardige glycerine. Inhoud: 15 ml (35% vol). * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Cholestegem BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Zwangere vrouwen worden afgeraden extracten te nemen met een hormonale werking zoals frambozenstruik, rode bosbes, sequoia of eik. Iedereen die antistollingsmiddelen of geneesmiddelen voor het hart neemt, wordt geadviseerd contact op te nemen met uw arts of therapeut om de juiste dosering voor Cordiagem, Cholestegem of Ginkgogem te bepalen.