Charcoal Dental Floss - 50m

€ 6,25
Op voorraad
SKU 6867

Natuurlijk flosdraad gemaakt van maiszetmeel, Geactiveerde Houtskool Poeder, Plantaardige Was, Organische Pepermuntolie. De volledige lengte van het flosdraad is 50 meter en is verpakt in een container zonder restafval en kunststof vrij glas.

Omschrijving

Natuurlijk flosdraad gemaakt van maiszetmeel, Geactiveerde Houtskool Poeder, Plantaardige Was, Organische Pepermuntolie. De volledige lengte van het flosdraad is 50 meter en is verpakt in een container zonder restafval en kunststof vrij glas. Met de metalen doseerdeksel kunt u gemakkelijk het flosdraad snijden. Recyclebare verpakking Vrij van dierproeven Vrij van plastic Zero waste

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Georganics
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Haal ongeveer 50 centimeter flosdraad van de rol en rol dit om je duim. Flos zachtjes tussen je tanden.
Ingrediënten
Maiszetmeel, Geactiveerde Houtskool Poeder, Plantaardige Was, Organische Pepermuntolie Inhoud: 50 meter
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Afgesloten, droog en donker bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Let op: de toevoeging van houtskool geeft een mild schurend effect voor wittere tanden. Wanneer u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.