Celluseve BIO

Speciale prijs € 10,00 Normale prijs € 14,95
Niet op voorraad
SKU 309

Vers berkensap in Celluseve ondersteunt de reiniging van het lichaam. Knoppenextracten van berk, zwarte bes en es bevorderen het afslanken. Kastanjeboom heeft een goede invloed op de bloedcirculatie en ondersteunt bij zware benen.

Inhoud: 250 ml (12,5% vol.)

De producten van HerbalGem worden uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt.

Omschrijving

Gebruik Celluseve BIO ter ondersteuning van:

  • Duurzame vermindering van sinaasappelhuid
  • Zachte en geleidelijke werking
  • Bevordert de inwendige reiniging
  • Voor een goede vochtbalans
  • Helpt bij overgewicht
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
  • er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces - van de oogst tot het bottelen - zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Meer informatie
Merk
HerbalGem
Gebruik
Tenzij anders voorgeschreven: 1 eetlepel 's morgens, puur of opgelost in water. Goed schudden voor gebruik. Na openen koel bewaren. De Celluseve kuur gedurende 3 weken gebruiken, kan meerdere keren per jaar herhaald worden. Voor een optimaal effect wordt aangeraden dagelijks minstens 1,5 liter water te drinken, verdeeld over de dag.
Ingrediënten
Ingrediënten: Vers berkensap (betula alba succus)*, knoppenextracten van berk (betula alba gemmae)*, zwarte bes (ribes nigrum)*, es (fraxinus excelsior gemmae)*, hazelaar (corylus avellana gemmae)*, kastanje (castanea vesca/sative gemmae)* en alcohol (12,5% vol.)*. Inhoud: 250 ml (12,5% vol.). * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.  
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen vervangen nooit een gevarieerde voeding. Zwangere vrouwen worden afgeraden extracten te nemen met een hormonale werking zoals frambozenstruik, rode bosbes, sequoia of eik. Iedereen die antistollingsmiddelen of geneesmiddelen voor het hart neemt, wordt geadviseerd contact op te nemen met uw arts of therapeut om de juiste dosering voor Cordiagem, Cholestegem of Ginkgogem te bepalen.