Canchalagua Thee

Speciale prijs € 3,00 Normale prijs € 4,95
Niet op voorraad
SKU 307

Inhoud: 50 gram

Omschrijving

Canchalagua is een kruid dat ongeveer 50 cm hoog wordt. Kleine hoeveelheden groeien jaarlijks op de berghellingen van de Andes. Canchalagua is een onopvallende verschijning en lijkt op een droge (uitgedroogde) plant. De bloemen zijn erg klein en bijna onzichtbaar. Het kruid groeit op de hellingen en heuvels, in het struikgewas en zelfs in de nabijheid van landbouwbedrijven. Canchalagua kan groeien tot 3800 m boven de zeespiegel.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Oro Verde
Gebruik
Volgens traditioneel recept: 5 gram thee op 1 liter water. Giet heet water op de thee en laat vervolgens 10 tot 15 minuten trekken. Drink gedurende de dag 3 keer 300 ml.
Ingrediënten
Blad- en bloemextract van de Schkuhria pinnata (Lam.) voor het bereiden van thee. Het primaire plantmateriaal komt uit de Peruaanse Andes (zuidelijke Peruaanse provincie Puno). Inhoud: 50 gram.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Aangezien het actieve stoffen bevat (polyine laktinu) kunnen er allergische reacties optreden bij zeer gevoelige personen hiervoor. In geval van allergische reactie, direct het gebruik staken contact opnemen met uw arts. Geschikt voor gebruik op de korte termijn (3 weken) tot maximaal 6 weken tijd. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Niet geschikt voor kinderen en buiten bereik van kinderen bewaren. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding.