Calmigem BIO

€ 10,50
Op voorraad
SKU 4144

CALMIGEM helpt bij kortstondige stress dankzij de werking van 2 knoppen en 3 essentiële oliën. Vijgenboom is gekend om zijn relaxerende eigenschappen, de essentiële olie van echte lavendel speelt de rol van energetische schoonmaker van de psyche, de essentiële olie van engelwortel bestrijdt psychologische instabiliteit en oranjeboom werkt in op emotionele shocks. De knop van de zwarte bes potentialiseert het geheel van de actieve bestanddelen van het complex.Inhoud: 10 ml spray (35% vol)

Calmigem kan gebruikt worden:

  • Helpt bij een zenuwachtig gevoel
  • Bij stress
  • Natuurlijke rustgever
  • Bij geestelijke druk en spanning
  • Gunstig voor een goede geestelijke balans
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
  • er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces – van de oogst tot het bottelen – zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Merk HerbalGem
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Vowassenen : 1 verstuiving in de mond, indien nodig maximaal 5 maal per dag. Kind 3-12 jaar : 1 verstuiving in de mond. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Knoppen van vijgenboom (ficus carica l.)* en zwarte bes (ribes nigrum l.)*, essentiële oliën van lavendel (lavendula officinalis ch.)*, engelwortel (angelica archangelica)* en neroli (citrus aurantium l.)*; natuurlijk aroma. Inhoud: 10 ml spray (35% vol). * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Calmigem BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.