Caihua

€ 13,50
Op voorraad
SKU 145

Caihua kopen?

In de Zuid-Amerikaanse bergen groeit de aka achokcha of corila. De inheemse etnische geneeskunde gebruikt de vrucht van deze plant omdat het gunstig is voor de bloeddruk en helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte. Dit product is gunstig voor soepele aderen en heeft een goede invloed op de bloedcirculatie.

Bestel Caihua nu veilig en snel!

Inhoud: 100 capsules

Ter bevordering van het cholesterol en bloeddruk

In de Zuid-Amerikaanse bergen groeit de aka achokcha of corila. De inheemse etnische geneeskunde gebruikt de vrucht van deze plant omdat het gunstig is voor de bloeddruk en helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte. Dit product is gunstig voor soepele aderen en heeft een goede invloed op de bloedcirculatie.

Meer informatie
Merk Oro Verde
Gebruik Tenzij anders voorgeschreven: 2 x daags 2 capsules met water innemen voor de maaltijd. De aanbevolen dosis niet overschrijden.
Ingrediënten ngrediënten per capsule á 350 mg: Gedroogd en gemalen vrucht Cyclantera pedata (L.) Schard., uit het noordelijk deel van de Peruaanse Amazone (Loreto gebied). Inhoud: 100 capsules
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Dit product vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.