Breast Defend

€ 82,50
Op voorraad
SKU 2826

BreastDefend bevat een goed opneembare vorm van kurkuma, BCM-95. 

Inhoud: 120 capsules

Omschrijving
  • Breast Defend
  • Gluten & allergeen vrij
Meer informatie
Meer informatie
Merk
EcoNugenics
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem 1-4 capsules twee keer per dag tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per dagdosering (4 capsules) %RI
Blend voor cellen & immuunsysteem - Scutellaria Barbata bladextract, kurkuma extract, astragalus membranaceus wortelextract 950 mg **
BreastDefend paddestoelen blend - Gewoon elfenbankje, gesteelde lakzwam, phellinus linteus 500 mg **
Diindolylmethane (DIM) 200 mg **
** (RI) Referentie-innames is niet vastgesteld Overige ingrediënten: Microkristallijne cellulose (vulmiddel), plantaardige cellulose (capsulewand), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (glijmiddel). Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. BreastDefend vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Vegetarisch / veganistisch veilig Gluten & allergeen vrij Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.