Boron 3mg

Speciale prijs € 8,00 Normale prijs € 11,95
Op voorraad
SKU 2552

Borium is een sporenelement dat een belangrijke rol speelt calciummetabolisme, voor een goede botaanmaak en de gewrichten.

Vrij van gist, gluten, soja of conserveringsmiddelen. Veganistisch veilig.

Inhoud: 100 plantaardige capsules

Meer informatie
Merk Solgar
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 1 capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 3 mg Borium (boorzuur), microkristallijne cellulose (vulstoffen), citroenzuur (vulstoffen), hydroxypropylmethyl cellulose (capsulewand), silicium dioxide (anti-klontermiddel), plantaardig magnesium stearaat (anti-klontermiddel). Inhoud: 100 plantaardige capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Boron 3 mg vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.