Blue Breeze Virgin Kokosnootolie 798 ml

€ 20,00
Op voorraad
SKU 229

Deze biologische kokosolie is koudgeperst en gefilterd, is van uitstekende kwaliteit en een goedkope manier om de goede vetten aan je voeding toe te voegen.

De kokosolie wordt traditioneel gewonnen, koudgeperst met verse kokosnoten en batchgewijs verpakt in unieke kleine batches.
Het QS-proces biedt een gelijkmatige, romige textuur, een frisse en mild smakende kokosolie.

Blue Breeze Biologische Kokosolie is een rijke bron van laurinezuur, caprylzuur en myristinezuur.


Inhoud: 798ml.

Omschrijving

Blue Breeze biologische kokosolie bevat alle middellange keten triglyceriden zoals laurinezuur, caprylzuur en myristinezuur. Blue Breeze Biologische Kokosolie is bedoeld voor gezinnen die gezonde vetten gebruiken en ervan genieten.

Kokosnootolie
Deze kokosolie hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Sommige toepassingen zijn braden, bakken, huid en haar. Zoals alle heilige eetbare oliën van Green Pasture, heeft Blue Breeze Organic Coconut Oil het RAW-zegel op het etiket. Omdat kokosolie uit middellange vetzuren bestaat, wordt het sneller door het lichaam opgenomen en kan het direct als energiebron worden gebruikt. Kokosolie kan worden gebruikt om:

Opname van vitamines en mineralen
Het cholesterolgehalte verlagen
Ondersteunt de stofwisseling

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Tenzij anders aangegeven: 1 eetlepel (14 g) eenmaal per dag.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: 100% koudgeperste biologische kokosolie. Inhoud: 798ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld om algemene ondersteuning, promotie en optimalisatie van de gezondheid te bieden. Het is niet bedoeld om te worden geadverteerd als een geneesmiddel, als een diagnostische optie, om een ​​ziekte te genezen, te behandelen of te voorkomen. Na openen droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Blue Breeze Kokosolie is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Allergie-informatie: Dit product bevat ingrediënten die zijn afgeleid van kokosnoot. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of geneesmiddelen op recept gebruikt, raadpleeg dan uw arts voordat u het product gebruikt.