Blue Breeze Organic Coconut Ghee 798 ml

€ 20,50
Op voorraad
SKU 148

Deze blend bestaat voor 75% uit biologische kokosolie, koud geperst en gefilterd, van uitstekende kwaliteit en een goedkope manier om de goede vetten in uw dieet te verhogen. De andere 25% bestaat uit een pure ghee, onaangetast, zonder toevoegingen en afkomstig uit melk van 100% gras gevoerde koeien. De toevoeging van ghee zorgt voor een zachte boterachtige smaak.

De coconut & ghee blend is een perfecte mix van niet-verwarmde boter en biologische kokosolie dat gebruikt kan worden voor het koken en bakken, maar ook ter aanvulling van de nutritionele vet behoeften.

Inhoud: 798 ml.

De coconut & ghee blend is een perfecte mix van niet-verwarmde boter en biologische kokosolie dat gebruikt kan worden voor het koken en bakken, maar ook ter aanvulling van de nutritionele vet behoeften.

 

Omschrijving

Blue Breeze coconut ghee bevat alle medium chain triglyceriden zoals laurinezuur, caprylzuur en myristinezuur. Daarnaast bevat de 100% gras gevoerde ghee een volledig spectrum aan omega-3 vetten en andere belangrijke vetzuren zoals CLA, boterzuur, stearinezuur, palmitinezuur, caprinezuur, etc. Coconut ghee kan worden gebruikt ter vervanging van margarine, voor het frituren en bakken, voor de huis en ‘oil pulling' (mondspoeling van 10-20 min.).

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Eenmaal daags 1 eetlepel (14 g).
Ingrediënten
75% koud geperste organische virgin kokosolie, 25% pure ghee van 100% gras gevoerde koemelk (melk). Inhoud: 798 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: Na openen droog en koel bewaren. Dit product bevat ingrediënten afkomstig van kokos en melk. Caseïne en lactose vrij. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Coconut Oil olie vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.