Bio Relaxation

€ 34,00
Op voorraad
SKU 995

Complex Ontspannen is een samenstelling van 4 planten - de passiebloem - de lavendelbloem - de bittere sinaasappelboom - de meidoorn De sinaasappelboom (Citrus aurantium) draagt bij tot het algemeen welzijn en lichamelijke ontspanning.

Inhoud: 120 biotabletten

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 2 x 2 tabletten per dag, 's middags en 's avonds voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per tablet): Poeder van het bovenste gedeelte van de passievrucht, gedroogde tarwesiroop, tarwezetmeel (graan), poeder van lavendelbloem, poeder van blad van de sinaasappelboom, antiklontermiddel: calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, siliciumdioxide, poeder van bloeiende knop van meidoorn, zonnebloemolie. De landbouwingrdiënten zijn gewonnen volgens de productiewijze van de biologische landbouw. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van graan. Inhoud: 120 biotabletten.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van graan. Bewaren: na openen koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bio Relaxation vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.