Betaine HCL plus Pepsine

€ 22,00
Niet op voorraad
SKU 2778

Bij stress of een overconsumptie van vetten en/of koolhydraten neemt de concentratie HCL in het maagzuur af. Het is daarom lastiger om de vetten en koolhydraten in de maag optimaal af te breken, wat kan leiden tot spijsverteringsstoornissen. Pepsine is een proteïnase dat de eiwitten afbreekt en op deze manier de spijsvertering ondersteunt.

Inhoud: 60 capsules

Omschrijving

Spijsverteringsenzymen zijn zowel noodzakelijk voor een optimale vertering van voedsel als voor de opname van vetoplosbare vitaminen. Een goede vertering draagt bij aan de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen en de voedseltolerantie. In de maag worden diverse enzymen geproduceerd die noodzakelijk zijn voor de vertering van eiwitten, vetten en koolhydraten. Betaïne HCl wordt aangemaakt zodra er vetten en koolhydraten in de maag aanwezig zijn. Bij een overconsumptie van vetten en koolhydraten of bij stress-situaties neemt de concentratie betaïne HCl in het maagzuur echter af. Daardoor kunnen de vetten en koolhydraten niet meer optimaal in de maag afgebroken worden. Pepsine is een enzym dat eiwitmoleculen splitst zodat ze kunnen worden afgebroken en verteerd. Betaïne HCL kan gebruikt worden ter ondersteuning van het behoud van een normale zuurgraad in de maag.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
DeBa Pharma
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 1 tot 2 capsules per dag, met de maaltijd innemen. Niet op een lege maag innemen. Niet gebruiken bij ontsteking van de maag of maagzweren. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per capsule):
Betaïne HCI (van rode bieten)
400
mg
Pepsine (1:3000 NF)
100
mg
Overige ingrediënten: microkristallijne cellulose (stabilisator), hydroxypropylmethylcellulose (capsulewand). Inhoud: 60 capsules
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Gelieve niet te gebruiken bij maagontstekingen of maagzweren. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Betaine HCL plus Pepsine vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Betaine HCL plus Pepsine is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.