Basonorm

Speciale prijs € 17,50 Normale prijs € 25,00
Op voorraad
SKU 3055

Onze dagelijkse voeding is vaak de oorzaak dat ons organisme steeds meer verzuurt, wat invloed heeft op de huid, urinewegen en het bloed.
Basonorm bevat dolomiet, citraat van magnesium en kalium, zinkoxyde en lindespint. Zink wordt aanbevolen in situaties van verzuring van ons metabolisme omdat het helpt bij het streven naar normale waarden. Magnesium helpt bij het herstellen van het electrolytisch evenwicht, ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht. De lindespint ondersteunt de nierfunctie.

Inhoud: 120 capsules

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: Per dag 3 tot 6 capsules innemen met water. Capsules 10 minuten voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per 4 capsules): 660 mg dolomiet, 151,8mg calcium, 198 mg magnesium, 457,8 mg lindespint, 440 mg magnesiumcitraat, 440 mg kaliumcitraat, 159 mg kalium, 1,77 mg zink, gelatine (capsulewand). Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Basonorm vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.