Basonorm

Speciale prijs € 17,50 Normale prijs € 25,00
Niet op voorraad
SKU 3055

Basonorm bevat dolomiet, citraat van magnesium en kalium, zinkoxyde en lindespint. 

Inhoud: 120 capsules

Omschrijving

Basonorm bevat dolomiet, citraat van magnesium en kalium, zinkoxyde en lindespint. 

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Per dag 3 tot 6 capsules innemen met water. Capsules 10 minuten voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per 4 capsules): 660 mg dolomiet, 151,8mg calcium, 198 mg magnesium, 457,8 mg lindespint, 440 mg magnesiumcitraat, 440 mg kaliumcitraat, 159 mg kalium, 1,77 mg zink, gelatine (capsulewand). Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Basonorm vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.