Bambou Tabashir

€ 24,25
Op voorraad
SKU 2738

Silicium vormt een belangrijk bestanddeel van de beenderen, kraakbeen, pezen en gewrichtsbanden. Tabashir, ook bamboesuiker genoemd, is een aftreksel van de bamboe dat zich bevindt ter hoogte van de knooppunten in de stam. Dit is een grote bron van silicium. Bambou Tabashir bevat maarliefst 75% silicium.

Inhoud: 200 capsules

Bambou Tabashir draagt bij aan bot remineralisatie, botaanmaak en de vorming van kraakbeen vanwege zijn gehalte silicium.

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: In totaal 3 tot 6 capsules per dag innemen, verdeeld over 2 innames. Innemen met een groot glas water, 10 minuten voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per capsule): 270 mg puur bamboe tabashir, hypromellose (capsulewand). Inhoud: 200 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bambou Tabashir vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.