Bacthycitrus

€ 14,00
Niet op voorraad
SKU 2651

Bacthycitrus bevat extracten van pompelmoespitten en tijm. 

Inhoud: 30 capsules

Omschrijving
  • Bacthycitrus bevat extracten van pompelmoespitten en tijm
Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Gedurende 10 dagen 1 capsule in de ochtend, 1 capsule in de middag en 1 capsule ’s avond. Capsule innemen met een groot glas water tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per 3 capsules): 690 mg tijm (thymus vulgaris), 90 mg extract van pompelmoespitextract (citrus paradisi), gelatine (capsulewand). Inhoud: 30 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bacthycitrus vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.