Asta-X-Krill

€ 45,00
Niet op voorraad
SKU 2359

Asta-X-Krill is een combinatie van Neptune krill olie (NKO) en AstaREAL astaxanthine. Van nature bevat Asta-X-Krill hoge niveaus omega-3. Dit product heeft een hoge biologische beschikbaarheid, voor de absorptie en assimilatie van omega-3 vetzuren (DHA en EPA).

Inhoud: 60 capsules

Omschrijving

Asta-X-Krill is een natuurlijke bron van omega-3, DHA, EPA en antioxidanten.

  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering
Meer informatie
Meer informatie
Merk
Biomed
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem 1 tot 2 capsules per dag tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Neptune Krill Olie (NKO) (schaaldieren) 500 mg
∙ Totaal Omega-3 vetzuren 150 mg
∙ EPA (eicosapentaeenzuur) 75 mg
∙ DHA (docosahexaeenzuur) 45 mg
Bloedregenalg (AstaREAL L10*) 60 mg
*10% Astaxanthine, gelijk aan 6 mg Astaxanthine
Overige ingrediënten: gelatine (capsulewand), glycerine (glijmiddel). Allergeeninformatie: bevat schaaldieren - Euphasia Pacifica.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van schaaldieren - Euphasia Pacifica. Niet te gebruiken in geval van overgevoeligheid voor vis, schaaldieren, weekdieren en andere zeevruchten. Bewaren: na openen donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Asta-X-Krill vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. In geval van zwangerschap, borstvoeding, coagulopathie of gebruik van antistollingsmiddelen, raadpleeg uw voorschrijver voor gebruik.