Artichondrine Plus Evolution

Speciale prijs € 22,50 Normale prijs € 30,00
Op voorraad
SKU 2743
Artichondrine Plus bevat sulfaat van glucosamine (schaaldieren) aangevuld met het extract van chondroïtine sulfaat (haaien).

Inhoud: 180 capsules

  • Doordat deze capsule resistent is tegen zuren, wordt de biobeschikbaarheid vergroot.
 
Meer informatie
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 2 capsules in de ochtend en 2 capsules in de avond innemen met water, minstens 10 minuten voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per capsule): 224,4 mg glucosamine sulfaat (schaaldieren), 113,22 mg chondroïtine sulfaat (vis), 108,12 mg boswellia extract (boswellia serrata) met 70% boswelliazuur, 40 mg bromelaïne, antiklontermiddel: magnesium-stearaat; kopersulfaat; mangaansulfaat, capsulewand*: hypromellose, geleermiddel: gellangom, kleurstof: koperchlorofyl-complex. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van jodium, vis en schaaldieren. Inhoud: 180 capsules. * Capsule bestand tegen zuur
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van jodium, vis en schaaldieren. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Artichondrine Plus Evoliution vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Het gebruik van Artichondrine wordt afgeraden aan vrouwen die in verwachting zijn, aan personen die borstvoeding geven en personen die allergisch voor jodium, vis of zeevruchten zijn. Wanneer u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.