Anti-Muggen Roller BIO 75ml

€ 12,50
Op voorraad
SKU 301

De essentiële oliën in dit product houden Europese en tropische muggen, bijen en wespen op afstand. De lichaamsmelk is 7 uur werkzaam, ideaal voor een lange zomeravond of een goede nachtrust.
Verpakt in een praktische roller die je overal mee naar toe neemt. De melk trekt snel in, is zacht voor de huid en niet vet. En heeft bovendien een lekkere geur!

Ecologische en biologische producten zijn uit de Biologische Landbouw afkomstig en gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Certisys)

Inhoud: 75 ml

Omschrijving

Deze bodymilk is efficiënt gedurende 7 uur, heeft een aangename geur en beschermt de huid tegen prikken van de meeste insecten: Europese en tropische muggen (Aedes aegypti, Culex pipiens, Anopheles gambiae), bijen en wespen. Dit product is samengesteld op basis van essentiële oliën van citronella, van geranium, van lavendel, van citroen-eucalyptus en van Citriodiol. Praktische roller die je overal kan meenemen. Dringt gemakkelijk in, heeft een niet vette textuur en is zacht voor de huid.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Pranarom
Gebruik
Gebruiksaanwijzing: - Kinderen van 30 maand tot 6 jaar : breng het product enkel aan op de armen en de benen, 1 à 2 x per dag; - Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar : aanbrengen op de onbedekte delen van het lichaam en de lichaamsmelk uitsmeren tot hij volledig is opgenomen, en om de 7 uur opnieuw aanbrengen. ; - Zwangere vrouwen vanaf de 4de maand zwangerschap en vrouwen die borstvoeding geven : enkel ‘s morgens en ’s avonds aanbrengen, dus maximaal 2x per dag; - Opnieuw aanbrengen na aanraking met water, denk aan douchen/zwemmen
Ingrediënten
Ingrediënten: 100% biologische essentiële oliën: Echte Lavendel, Citroeneucalyptus, Palmarosa, Lemongrass, Tea-tree, Citronella van Madagaskar, Rozengeranium Egyptische, Kruidnagel, Gember + Citriodiol een doeltreffend natuurlijk actief bestanddeel - stof uit Eucalyptus citriodora,
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Let op: - Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 30 maanden en gedurende de eerste 3 maanden van de zwangerschap; - Niet voor inwendig gebruik; - Contact met ogen en slijmvliezen vermijden; - Bevat citronellal en geraniol die sensibiliserend kunnen zijn; - Kan een allergische reactie veroorzaken; - Buiten bereik van jonge kinderen houden; - Beschermen tegen direct zonlicht en hitte.