Alpha Betic - Cinnamon Plus

€ 15,00
Niet op voorraad
SKU 1592

Alpha Betic - Kaneel met chroom en biotine.

Inhoud: 60 capsules

Omschrijving

Deze formule bevat 1000 mg kaneel, 600 mcg chroom en 300 mcg biotine.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Enzymatic Therapy
Gebruik
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Neem 2 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.  
Ingrediënten
Samenstelling per dagdosering: % RI
Koolhydraten 1 g < 1%
Kaneelschors (Cinnamonium Cassia) 1 g **
Calcium 20 mg 3%
Chroom 600 mcg 1500%
Biotine 300 mcg 600%
** Referentie Inname is niet vastgesteld Overige ingrediënten: Gelatine (capsulewand), cellulose (vulmiddel), magnesiumstearaat (smeermiddel), siliciumdioxide (glijmiddel). Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bevat geen suiker, zout, gist, tarwe, gluten, maïs, soja, zuivelproducten, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten, kleurvariaties zijn normaal. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Alpha Betic vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Mensen met diabetes moeten regelmatig hun bloedsuikerspiegel controleren. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.