Alkala T Tabletten

€ 18,95
Op voorraad
SKU 297

Ondersteunt bij het behoud van een goed zuur-base-evenwicht in het lichaam.
Gelijk aan Alkala N, maar dan in tabletvorm.
Eenvoudig in gebruik en makkelijk om mee te nemen.

Inhoud: 100 tabletten

STAFFELKORTINGEN WORDEN AUTOMATISCH VERREKEND BIJ 3 EN 6 PRODUCTEN


Alkala T ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Naast een juiste, uitgebalanceerde voeding is Alkala T een goede toevoeging, doordat het een gunstige invloed heeft op het zuur-base-evenwicht.

Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders voorgeschreven: driemaal daags 1-2 tabletten met vloeistof innemen.
Ingrediënten Ingrediënten (per tablet): 1 gram natriumhydrogeencarbonaat, lactose (melk), aardappelzetmeel, pepermunt aroma, cellulose (vulmiddel), magnesiumstearate (smeermiddel), arabische gom, natrium sacharine (zoetstof), maltodextrine (zoetstof). Allergeneninformatie: bevat lactose (melk). Inhoud: 100 tabletten.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Allergeneninformatie: bevat lactose (melk). De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Alkala T vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Niet te gebruiken bij alkalose, kalium tekort, een zoutarm dieet en expliciete maagklachten. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.