Alkala S Poeder

€ 16,50
Op voorraad
SKU 518

Alkala S bevat kalium, calcium en magnesium.

Magnesium in Alkala S draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden. Bovendien helpt het bij vermoeidheid. Kalium is van belang voor het zenuwstelsel en voor de spieren. Calcium ondersteunt de stofwisseling en is van belang voor de celdeling.

Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Gebruik: 1 tot 2 maal daags 1 volle theelepel (4,5 gram) poeder oplossen in water of sap en tijdens de maaltijd innemen. Verpakking schudden voor gebruik! Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Ingrediënten Ingrediënten: trikaliumcitraat, trimagnesiumcitraat, tricalciumcitraat, siliciumdioxide.
Voedingsstoffen 1 theelepel % RI*
Kalium 750 mg 38%
Calcium 250 mg 31%
Magnesium 150 mg 40%
Voedingswaarde 1 theelepel
Energie 35,9 kJ / 8,3 kcal
Vet <0,1 g
waarvan verzadigd <0,1 g
Koolhydraten <0,1 g
waarvan suikers <0,1 g
Eiwitten <0,1 g
Zout <0,1 g
* Referentie-inname voor een volwassene (2000 kcal)
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Alkala S is lactose en glutenvrij. Niet te gebruiken in geval van nierfalen, hyperkaliëmie of alkalose tijdens de gelijktijdige inname van kalium diuretica. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een  voedingssupplement is geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft  of medicijnen inneemt, neem voor gebruik contact op met uw arts of voorschrijver.