AlgaRelax - Stress & Anxiety

Speciale prijs € 20,00 Normale prijs € 27,50
Niet op voorraad
SKU 5176
AlgaRelax is afkomstig van bruin zeewier (phaeophyceae) en wordt aanbevolen bij:
- Stress-situaties en angstgevoelens
- Gebrek aan energie en motivatie
- Bevordert de nachtrustInhoud: 60 capsules

Stress is een reactie op externe factoren die ons lichaam kunnen beïnvloeden: een intensieve baan, belangrijke gebeurtenissen (examens, bruiloft verhuizing, etc.). Stress kan zich op verschillende manieren manifesteren: fysiek of mentaal, angst, prikkelbaarheid, slaapproblemen of nervositeit. Magnesium is een essentieel voor vele gebeurtenissen in ons lichaam en betrokken bij meer dan 300 enzymatische reacties. Met name in periodes van stress wordt er extra aanspraak gemaakt op het magnesiumgehalte. Onder invloed van catecholamine (bijvoorbeeld adrenaline) neemt het magnesiumverlies door urine toe, dit kan leiden tot een magnesium tekort en daardoor een hogere gevoeligheid voor stress.   Algen of zeewieren bestaan al miljarden jaren. Ze worden verdeeld in drie families; groenwier (Chlorophyceae), roodwier (Rhodophyceae) en bruinwier (Phaeophyceae). Zeewier heeft zich altijd aangepast aan haar omgeving, zelfs in de meeste extreme omstandigheden. Ze bezitten unieke eigenschappen die hen voordeel biedt:
  • Ze hebben geen wortels. Zeealgen onttrekken mineralen en sporenelementen uit de zee, die ze inzetten voor hun eigen ontwikkeling. Zo worden de algen zelf een concentraat van hun omgeving, de zee.
  • Algen worden al duizenden jaren geraadpleegd vanwege hun brede inzetbaarheid en (gezondheid)voordelen, als voedsel, medicijn en in cosmetica.
  • Onze voorouders gebruikten de algen al als superfood en aanvulling op hun dagelijkse dieet.
Meer informatie
Merk Alpha Biotech
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 2 capsules per dag innemen, tijdens het ontbijt. Innemen met een groot glas water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst: Riemwier (bruinwier - Himanthalia elongata), zeewater extract, vis gelatine (capsulewand).
Voedingswaarde (per 2 capsules) %RI*
Himanthalia elongata 392 mg **
Magnesium 150 mg 40%
* Referentie-inname voor een volwassene (2000 kcal)
** (RI) Referentie-inname is niet vastgesteld
Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit product vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.