AlgaForce - Bones & Teeth

Speciale prijs € 20,00 Normale prijs € 27,50
Op voorraad
SKU 5156
AlgaForce is afkomstig van rood zeewier (rhodophyceae), voor sterke botten en tanden!
- Voor tieners
- Voor senioren
- Voor vrouwen in de menopauze
- Bij een beperkte calcium innameInhoud: 60 capsules

Botten zijn het frame van ons lichaam. Ze bieden ondersteuning aan ons gewicht, ze zorgen ervoor dat we kunnen bewegen en beschermen onze interne organen. Gedurende de kinder- en tienerjaren wordt de botstructuur opgebouwd. Rond het 20e levensjaar is de botstructuur voor 90-95% aanwezig, het maximaal haalbare percentage wordt rond het 30e levensjaar behaald. Vervolgens blijft dit gehalte voor zo'n 10 jaar stabiel. Vanaf je 40e begint het botstructuur gehalte af te nemen. Een ongezonde levensstijl, menopauze en genetische bepaling kunnen het botstructuur gehalte verder doen laten afnemen. Daarom is het belangrijk om je botstructuur te onderhouden.   Algen of zeewieren bestaan al miljarden jaren. Ze worden verdeeld in drie families; groenwier (Chlorophyceae), roodwier (Rhodophyceae) en bruinwier (Phaeophyceae). Zeewier heeft zich altijd aangepast aan haar omgeving, zelfs in de meeste extreme omstandigheden. Ze bezitten unieke eigenschappen die hen voordeel biedt:
  • Ze hebben geen wortels. Zeealgen onttrekken mineralen en sporenelementen uit de zee, die ze inzetten voor hun eigen ontwikkeling. Zo worden de algen zelf een concentraat van hun omgeving, de zee.
  • Algen worden al duizenden jaren geraadpleegd vanwege hun brede inzetbaarheid en (gezondheid)voordelen, als voedsel, medicijn en in cosmetica.
  • Onze voorouders gebruikten de algen al als superfood en aanvulling op hun dagelijkse dieet.
Meer informatie
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 2 capsules per dag innemen, tijdens het ontbijt. Innemen met een groot glas water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst: Dulse (roodwier - Palmaria palmata), rode alg extract (Lithothamnium calcareum), vis gelatine (capsulewand).
Voedingswaarde (per 2 capsules) %RI*
Palmaria palmata 450 mg **
Calcium 160 mg 20%
* Referentie-inname voor een volwassene (2000 kcal)
** (RI) Referentie-inname is niet vastgesteld
Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit product vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.