AlgaBoost - Immunity

Speciale prijs € 20,00 Normale prijs € 27,50
Niet op voorraad
SKU 5123

AlgaBoost is afkomstig van groen zeewier (chlorophyceae) en geeft je immuunsysteem een boost!
- Bij tijdelijke en chronische vermoeidheid
- Bij verandering van de seizoenen
- Gedurende de winterperiodeInhoud: 60 capsules

Omschrijving

Het immuunsysteem is het lichaamseigen afweersysteem tegen ongewenste indringers: virussen en bacteriën in het bijzonder. Zodra een ongewenste indringer het organisme binnentreedt, verschillende reacties zullen plaats vinden om de aanval te stoppen. De effectiviteit van deze immuunrespons is gekoppeld aan onze levensstijl: stress, gebrek aan nachtrust, een onevenwichtig voedingspatroon en oxidatieve stress zijn allemaal factoren die het immuunsysteem verzwakken. hierdoor wordt het lichaam gevoeliger voor ongewenste indringers. het behoud van een gezond immuunsysteem is belangrijk om het hele jaar door fit en gezond te blijven.   Algen of zeewieren bestaan al miljarden jaren. Ze worden verdeeld in drie families; groenwier (Chlorophyceae), roodwier (Rhodophyceae) en bruinwier (Phaeophyceae). Zeewier heeft zich altijd aangepast aan haar omgeving, zelfs in de meeste extreme omstandigheden. Ze bezitten unieke eigenschappen die hen voordeel biedt:

  • Ze hebben geen wortels. Zeealgen onttrekken mineralen en sporenelementen uit de zee, die ze inzetten voor hun eigen ontwikkeling. Zo worden de algen zelf een concentraat van hun omgeving, de zee.
  • Algen worden al duizenden jaren geraadpleegd vanwege hun brede inzetbaarheid en (gezondheid)voordelen, als voedsel, medicijn en in cosmetica.
  • Onze voorouders gebruikten de algen al als superfood en aanvulling op hun dagelijkse dieet.
Meer informatie
Meer informatie
Merk
Amadéite
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 2 capsules per dag innemen, tijdens het ontbijt. Innemen met een groot glas water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: Zeesla (groenwier - Ulva lactuca), rode alg extract (Lithothamnium calcareum), met selenium verrijkt gist, vis gelatine (capsulewand).
Voedingswaarde (per 2 capsules) %RI*
Ulva lactuca 400 mg **
Selenium 44 µg 80%
* Referentie-inname voor een volwassene (2000 kcal)
** (RI) Referentie-inname is niet vastgesteld
Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Dit product bevat jodium: niet aanbevolen voor personen met medicatie voor de schildklierfunctie. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit product vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.