Ademhalingssiroop BIO

Speciale prijs € 10,00 Normale prijs € 14,95
Op voorraad
SKU 1698

SIROOP VOOR DE ADEMHALING van HerbalGem is gebaseerd op traditionele recepten. De geslaagde combinatie van vlier-, tijm- en alantsiroop, evenals de knoppen van den en populier hebben een verzachtende invloed op luchtwegen. Rode zonnehoed en propolis helpen om vrijer te ademen. Vlier ondersteunt de weerstand van het organisme.

Inhoud: 250 ml

Omschrijving

Een siroop om te verzachten, vrijer te maken daar waar het nodig is. Tijm maakt vloeibaar en zuivert, vlier verzacht, alant ontspant en maakt vrijer ademen mogelijk. De knoppenextracten van bergden en van populier, evenals echinacea en propolis vergroten de verlichtende werking om opgelucht adem te halen. De verzachtende en verlichtende ingrediënten zijn bijzonder geschikt voor kinderen (vanaf 3 jaar), die bovendien houden van de lichte smaak. Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:

  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
  • er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces – van de oogst tot het bottelen – zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Meer informatie
Merk
HerbalGem
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 1 koffielepel, 1 tot 5 maal per dag. Kinderen (vanaf 3 jaar):  ½ koffielepel, 1 tot 5 maal per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.  
Ingrediënten
Ingrediënten: Vlier-, tijm- en alantsiroop, moedertinctuur van rode zonnehoed, knoppen van populier en den, moedertinctuur van propolis, essentiële olie van mirte, rietsuiker en honing. Inhoud: 250 ml. * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.  
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Ademhalingssiroop BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.