Acetyl-L-Carnitine

€ 42,00
Op voorraad
SKU 1725

Acetyl-L-Carnitine 500 mg is een voedingssupplement op basis van L-carnitine, in de vorm van capsules. Bevordert de sportprestaties, goed voor het gezichtsvermogen, het geheugen en beschermt bij veroudering.

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Inhoud: 60 capsules

Acetyl-L-carnitine, ALC of ALCAR is een voorloper van acetylcholine en speelt een heel belangrijke rol bij de mitochondriale werking en dus bij de energieproductie in het lichaam. Bovendien bezit het verder dezelfde eigenschappen als L-Carnitine maar passeert beter de celmembranen.

  • Om 'bij de tijd' te blijven
  • Beschermt bij veroudering
  • Goed voor het concentratievermogen
  • Goed voor het geheugen
  • Geeft meer energie en uithoudingsvermogen
  • Voor een goede gemoedstoestand
  • Helpt bij vermoeidheid
Meer informatie
Merk DeBa Pharma
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 1 capsule per dag, met water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per capsule): Acetyl-L-Carnitine 500 mg, Hydroxy-propyl-methyl-cellulose (capsulewand), microkristallijne cellulose (stabilisator), siliciumdioxide (antiklontermiddel). Inhoud: 60 capsules
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Acetyl-L-Carnitine vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.