330 Vitamine C Ascorbinezuur

€ 18,00
Op voorraad
SKU 1178

Vitamine C is een bekende vitamine die een multifunctionele rol in ons lichaam speelt. Natuurlijk ondersteunt vitamine C de afweer en een goede weerstand. Vitamine C speelt een rol bij de botaanmaak en het kraakbeen en is belangrijk voor de bloedvaten en de huid. Als antioxidant helpt vitamine C het lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling en zonlicht. Daarnaast kan vitamine C na fysieke inspanning gebruikt worden om het immuunsysteem te ondersteunen.

Vrij van allergenen en hulpstoffen, veganistisch veilig.

Inhoud: 250 gram

330 Vitamine C Ascorbinezuur in poedervorm bevat een handig doseerlepeltje om gemakkelijk de gewenste hoeveelheid af te meten. De vitamine C kan worden opgelost in water. Vitamine C ondersteunt de afweer en zorgt mede, naast andere belangrijke stoffen zoals vitamine D, voor een goede weerstand. Daarnaast is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten, voor het behoud van sterke botten en tanden en voor een gezonde huid. Ten slotte speelt vitamine C een rol bij de opname van ijzer.

Meer informatie
Merk AOV
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 3 x daags 1 gram (1/2 doseerlepeltje) oplossen in water en bij een maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Dit product bevat per dagdosering (3 gram):  %RI*
Vitamine C (ascorbinezuur)  3000 mg  3.750
Gemiddelde zuurgraad: pH 2.3
* (RI) Referentie-innames voor volwassenen gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën Ingrediënten: vitamine. Inhoud: 250 gram.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Vrij van allergenen en hulpstoffen, veganistisch veilig. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. 330 Vitamine C Ascorbinezuur vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.