1143 Lactoferrine

€ 37,95
Op voorraad
SKU 1182

De naam lactoferrine is een samenstelling. Lacto verwijst naar koemelk, de bron waar voor het eerst lactoferrine werd aangetoond. Ferrine verwijst naar ijzer. 1143 Lactoferrine is een supplement met lactoferrine verkregen uit koemelk.

Inhoud: 30 vegacaps

Omschrijving

De naam lactoferrine is een samenstelling. Lacto verwijst naar koemelk, de bron waar voor het eerst lactoferrine werd aangetoond. Ferrine verwijst naar ijzer. 1143 Lactoferrine is een supplement met lactoferrine verkregen uit koemelk. 1143 vervangt het oude 1137.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
AOV
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 2 x daags 1 capsule innemen tijdens de maaltijd innemen. De dosis niet overschrijden.
Ingrediënten
Dit product bevat per dagdosering (2 vegacaps):
Lactoferrine 400 mg
Overige ingrediënten: lactoferrine (melk), HPMC (vegacaps), natuurlijke cellulose, antiklontermiddel: tricalcium fosfaat, magnesium stearaat, silicium dioxide. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk. Inhoud: 30 vegacapsules.  
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk. Lactoferrine bevat geen hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Lactoferrine vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.