1137 Lactoferrine

€ 37,95
Op voorraad
SKU 1182

IJzer bevattend eiwit. De naam lactoferrine is een samenstelling. Lacto verwijst naar koemelk, de bron waar voor het eerst lactoferrine werd aangetoond. Ferrine verwijst naar ijzer. 1137 Lactoferrine is een supplement met lactoferrine verkregen uit koemelk.

Inhoud: 30 vegacaps

Lactoferrine kan worden gebruikt: - Ondersteunt het herstel van een verstoorde darmflora - Stimuleert de aanmaak van het lichaamseigen antioxidant enzym catalase - Bevordert de opname van ijzer  

Meer informatie
Merk AOV
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 2 x daags 1 capsule innemen tijdens de maaltijd innemen. De dosis niet overschrijden.
Ingrediënten
Dit product bevat per dagdosering (2 vegacaps):
Lactoferrine 800 mg
Overige ingrediënten: lactoferrine (melk), HPMC (vegacaps), natuurlijke cellulose, antiklontermiddel: tricalcium fosfaat, magnesium stearaat, silicium dioxide. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk. Inhoud: 30 vegacapsules.  
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk. Lactoferrine bevat geen hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Lactoferrine vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.